Balouten hyr ut en lokal i Malmö för Nordisk Hjälp

Nyheter

Malmö 2024,

Balouten förmedlar en kontorslokal på 270 kvm på Scheelegatan 3 i Malmö

 

Balouten har nyligen förmedlat en kontorslokal på Scheelegatan 3. Lokalen omfattar imponerande 270 kvadratmeter, och lokalen kommer att användas som kontor för Nordisk Hjälp. 


-Denna förmedling markerar ytterligare en framgång för Balouten, som fortsatt spelar en central roll i att matcha företagsbehov med lämpliga lokaler, säger Mohammad Al Balout - uthyrningschef på Balouten.Om Nordisk Hjälp: Nordisk Hjälp är en politiskt och religiöst obunden ideell förening. Organisationens främsta uppgift är att hjälpa flyktingar och nödställda människor och bekämpar fattigdom både med långsiktiga utvecklingsprojekt som är rättighetsbaserade och med akuta humanitära insatser som är behövs baserade.

Nordisk Hjälp vid akuta insatser följer Röda Korsets koder i sitt internationella hjälparbete och följer Giva kvalitetskoden för att hålla bra standard på sitt arbete, föreningen är också medlem med CHS för att hålla standard på sitt internationella arbete.

Föreningen har också verksamheter i Sverige och jobba för samhälles nytta och hjälpa barn, ungdomar och utsatta människor, bekämpar rasism och våldsbejakande extremism, främja integration och hjälpa nyanlända.


Nordisk Hjälp har också en fadderverksamhet, där faddrar i Sverige är engagerad och hjälper barn i drabbade länder.


För mer information om denna förmedling eller andra fastighetstjänster, besök Baloutens hemsida(Balouten.se).

Adress: Scheelegatan 3

Yta: 270 kvm

Avtalstid: 3 årsavtal

Tillträde: 2024-07-01

Lokaler@balouten.se


0732-40 00 08