Balouten förmedlar en lokal i Löddeköpinge

Nyheter

Malmö 2024,

Balouten förmedlar en lagerlokal med kontor på 803 kvm på kontorsvägen 7 i Löddeköpinge

 

Balouten har nyligen förmedlat en lagerlokal med kontor på kontorsvägen 7 i Löddeköpinge. Lokalen omfattar imponerande 803 kvadratmeter, 729 kvm är lager och 79 är kontor. Lokalen kommer att användas som lager och kontor för graviditetskollen (Winblad Import AB).


- Med ett nytt lager på 700kvm har vi möjlighet att driva vår nya satsning Bonmed till nya höjder. Vi har redan nu över 3000 produkter men förväntas fördubbla detta under 2025.

Processen har varit oerhört smidig med bra dialoger både med hyresvärden och Balouten, vilket gjorde att valet kändes självklart, säger Lukas Winblad - delägare på Winblad Import AB- Denna förmedling markerar ytterligare en framgång för Balouten, som fortsatt spelar en central roll i att matcha företagsbehov med lämpliga lokaler, säger Mohammad Al Balout - uthyrningschef på Balouten.Om Winblad Import AB: Bolaget ska bedriva import, export och handel med hygienartiklar, vitro diagnostiska produker för hemmabruk och professionellt bruk, konfektion, textilier, hus- och hemartiklar, barnutrustning, leksaker, kroppsvård, hälsokost, sportartiklar, djurprodukter, möbler, jakt- och fiskeutrustning


För mer information om denna förmedling eller andra fastighetstjänster, besök Baloutens hemsida(Balouten.se).

Adress: Kontorsvägen 7

Yta: 803 kvm

Avtalstid: 5 årsavtal

Tillträde: 2024-09-01

Lokaler@balouten.se


0732-40 00 08