Ledig industrilokal på Fabriksvägen 5 i Staffanstorp

Staffanstorp 


Fabriksvägen 5Industrilokal 


Industri


Fabriksvägen 5LOKALTYP:Industrilokal 

YTA:700 kvm


Denna imponerande lokal sträcker sig över 700 kvadratmeter och är genast tillgänglig för uthyrning. Den är utrustad med tre markportar och omges av generösa markytor som är inhägnade, vilket ökar säkerheten och möjliggör flexibel användning.


Lokalen erbjuder en imponerande takhöjd på 5 meter, vilket skapar en rymlig och luftig atmosfär. Med flera omklädningsrum, ett välutrustat kök och flera kontorsrum är den här lokalen anpassad för att möta olika behov. Dess mångsidighet gör den lämplig för olika ändamål, inklusive verkstad, lager och showroom. Dessutom passar den även utmärkt för bilhandel, vilket gör den till en idealisk plats för verksamheter inom fordonsbranschen. Den centrala och lättillgängliga platsen i Staffanstorp gör lokalen strategiskt belägen för affärsverksamhet. Med omedelbar tillgänglighet blir detta en perfekt möjlighet för företag som behöver en flexibel och funktionell arbetsplats.


Tveka inte på att kontakta oss för ytterligare information eller för att boka en visning av denna imponerande och lediga industrilokal. Vi ser fram emot att höra från er och diskutera hur denna lokal kan uppfylla era specifika behov och krav.