För dig som fastighetsägare eller Brf

För dig som fastighetsägare eller Brf!

Vill ni ha hjälp med uthyrningen? 

    - Vi tar hand om det. 

Vi arbetar inom alla typer av fastigheter och lokaler inom handel, kontor, logistik och industri.


Vi arbetar väldigt nära dig som uppdragsgivare/fastighetsägare.

Vi tar hand om hela leasingprocessen från början till slut för att göra det så smidigt och effektivt som möjligt för dig.


Vi erbjuder flexibla lösningar och kan kommunicera på olika språk för att kunna betjäna en bred kundkrets.


Vårt team är expert på marknadsföring och kan erbjuda skräddarsydda strategier för att uppnå dina hyresmål. 


Vi är stolta över att bry oss om våra kunder och förstår vikten av att hyra ut din lokal. Därför arbetar vi aktivt för att hjälpa dig på bästa sätt.


Vi är dedikerade till att skapa positiva och långsiktiga relationer med våra kunder. 


Låt oss ta hand om leasingprocessen åt dig så att du kan fokusera på andra viktiga aspekter av ditt fastighetsägande.


Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att maximera avkastningen på din lokal.

Hur jobbar vi?

Vår process anpassas efter dina behov och mål för uthyrningen.


Här är en enkel processöversikt för leasing av en lokal:


1. Inledande möte: Vi börjar med att ha ett inledande möte där vi diskuterar dina behov och mål för uthyrningen. Vi samlar information om lokalen och tar reda på vilken typ av kunder du vill rikta dig till.


2. Marknadsföring: Vi tar hand om marknadsföringen av din lokal för att nå rätt målgrupp. Det kan inkludera annonsering på relevanta plattformar, skapande av attraktiva annonstexter och bilder samt spridning av information till vårt nätverk av potentiella hyresgäster.

3. Visningar: Vi koordinerar visningar av lokalen med intresserade parter. Vi ser till att visa lokalen på ett professionellt och engagerande sätt för att locka potentiella hyresgäster.


4. Förhandling: När intresserade hyresgäster har visat intresse för lokalen hanterar vi förhandlingarna för att säkerställa en gynnsam hyresöverenskommelse för dig. Vi är lyhörda för dina önskemål och ser till att förhandlingen är öppen och transparent.


5. Kontraktsskrivning: När en överenskommelse har nåtts tar vi hand om att upprätta ett kontrakt som skyddar dina intressen som fastighetsägare. Vi ser till att alla juridiska aspekter är korrekta och att både du och hyresgästen är nöjda med villkoren.


6. Slutförande: Vi underlättar det slutliga slutförandet av leasingprocessen, inklusive insamling av deposition, överlämnande av nycklar och eventuell dokumentation som behövs.


Genom att överlåta leasingprocessen till oss kan du vara trygg i vetskapen om att vi tar hand om alla detaljer och säkerställer en smidig och effektiv process för att hyra ut din lokal till rätt kunder.  

unsplash