Ledig lagerlokal på Dalbyvägen 83 i Arlöv

Arlöv


Dalbyvägen 83Lagerlokal


Lager


Dalbyvägen 83LOKALTYP:Lagerlokal

YTA:215 kvmLetar du efter den perfekta platsen för ditt företags lager och kontor? Då är Dalbyvägen 83 i Arlöv platsen för dig! Vi är glada att presentera en ledig lagerlokal på hela 215 kvm, komplett med moderna faciliteter och en strategiskt fördelaktig beliggenhet.


Här är vad som gör denna lokal till en vinnare:


1. Nyrenoverad Elegans: Lokalen har genomgått en stilfull renovering, vilket innebär att du får tillgång till en modern och professionell arbetsmiljö. Det är en plats där din verksamhet kan blomstra och göra ett bestående intryck på kunder och samarbetspartners.


2. Allsidig och Rymlig: Med generösa 215 kvm till ditt förfogande får du tillräckligt med utrymme för både lager och kontor. Här kan du organisera och effektivisera din verksamhet på ett sätt som passar dina behov och önskemål.


3. Smidig Åtkomst: Lokalen har en egen port, vilket gör varuhantering och distribution enkelt och smidigt. Du sparar tid och resurser med den direktåtkomst som en egen port erbjuder.


4. Kompletta Faciliteter: Förutom lagerutrymmet erbjuder lokalen omklädningsrum, kök och wc. Det är en komplett arbetsmiljö som täcker alla dina behov för en smidig och bekväm arbetsdag.


5. Strategisk Placering: Beläget i Arlöv, en plats som erbjuder närhet till viktiga transportvägar och logistikcentra. Detta ger dig möjlighet att enkelt nå dina kunder och leverantörer, vilket är avgörande för en effektiv verksamhet.


Denna lediga lagerlokal är en möjlighet du inte vill missa! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck hur Dalbyvägen 83 kan bli hemvisten för din framgångsrika verksamhet. Ring 0732-400008